Biotechnologia.pl
łączymy wszystkie strony biobiznesu
STYRALYL ACETATE EU NAT
Nazwa
STYRALYL ACETATE EU NAT
CAS
93-92-5
INCI
Styryl Acetate
Funkcja
Składnik zapachowy, aromat
Styryl Acetate EU NAT to naturalny ester kwasu octowego i styrenu, stosowany głównie jako składnik zapachowy. W żywności pełni funkcję aromatu, nadając nuty kwiatowe i owocowe, wykorzystywane w napojach, słodyczach i gumach do żucia. W kosmetykach dodaje świeże, kwiatowe akcenty do perfum, balsamów i innych produktów pielęgnacyjnych.
news
pn wt śr cz pt sb nd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Newsletter