Biotechnologia.pl
łączymy wszystkie strony biobiznesu
WS-23
Nazwa
WS-23
CAS
51115-67-4
INCI
Confirm
Funkcja
Środek chłodzący
WS-23 jest syntetycznym składnikiem, który zapewnia intensywne chłodzenie w produktach kosmetycznych. Jest wykorzystywany głównie w kosmetykach do pielęgnacji skóry (np. żele pod prysznic, balsamy, kremy) oraz kosmetykach do ust (np. pomadki, balsamy). Oprócz efektu chłodzenia, WS-23 nadaje produktom świeżości i jest często używany w kosmetykach odświeżających i relaksujących. Znajduje również zastosowanie w produktach do makijażu, takich jak błyszczyki do ust.
news
pn wt śr cz pt sb nd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16
PCI Days 2026
2026-06-16 do 2026-06-18 Czytaj więcej
17 18
Szkolenie test
2026-06-18 do 2026-06-18 Czytaj więcej
19
Debaty Rak Nerki
2026-06-19 do 2026-06-19 Czytaj więcej
20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Newsletter